Oddelek za odrasle
18. maj 2017, ob 18:00

Predstavitev knjige: Hipnoza in hipnoterapija

mag. Uroš Plantan

V najnovejši knjigi avtor mag. Uroš Plantan, mojster hipnoze in pionir hipnoterapije pri nas, predstavi sodobno uporabo hipnoze na tak način, da se je lahko nauči prav vsakdo. Natančna navodila in jasni postopki hipnotiziranja omogočajo tudi popolnemu začetniku hitro napredovanje.

Bolj zahtevni bralec, ki se želi podati ali pa se je že podal na pot hipnoterapije, regresoterapije ali odrske hipnoze, naj bo to predvsem za domači krog ali pa kot poklic, bo v knjigi našel enostavne in tudi zelo zahtevne preizkušene tehnike za reševanje najhujših težav.

Zaradi želje, da bo njegovo znanje in njegove izkušnje dostopno čim več znanja željnim, je zbral znanje in izkušnje ter jih zapisal v tem priročniku. Priročnik je edinstven, saj bralcu omogoča, da se sam nauči osnov hipnoze in hipnoterapije ter novo znanje lahko takoj uporabi.

Mag. Uroš Plantan je kot učitelj in terapevt izjemno občutljiv in tankočuten za težave drugih. Takšna je tudi njegova knjiga, ki vas bo vodila po novi poti na enak način. Napisana je kot življenjski priročnik in na način razumljiv večini. Dober je učitelj, ki ga razumejo vsi.