Oddelek za odrasle
9. november 2017, ob 17:00

Predavanje na temo: Bio sok mlade pire - najboljše zdravilo narave

Predavatelj: Rudi Kruh

Smo podjetje ZELENO BOGASTVO, Branko Kruh s.p., Bevkova ulica 10, Pragersko in se ukvarjamo s pridelavo in predelavo BIO SOKA MLADE PIRE.

BIO SOK MLADE PIRE je skladišče naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila in življenjske energije. Vsa ta hranila našemu telesu priskrbijo surove elemente, iz katerih lahko samo proizvaja, kar potrebuje in uravnava svojo kemično sestavo.

Zaradi visoke vsebnosti klorofila je bio sok mlade pire poimenovan tudi zelena kri. Z načinom in stilom življenja postaja naše telo vse bolj zakisano, z uživanjem BIO SOKA MLADE PIRE ga razkisamo in nahranimo z vitamini, minerali, encimi, klorofilom. Zelo pomembno je, da istočasno v kri vnašamo tudi kisik, katerega pomanjkanje je glavni vir nastanka večino bolezni. Z vnosom kisika v kri, v organizem pa številnih naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila, itd. se nam kar hitro dviguje imunska odpornost telesa. Na ta način lahko preprečimo ali odpravimo številne zdravstvene težave. Če vnosu BIO SOKA MLADE PIRE dodamo še spremenjene prehranske navade (opustimo hrano ki zakisa), povečamo pa vnos hrane ki alkalizira, postopamo povečamo telesno aktivnost in zmanjšamo stresni način življenja lahko dosežemo fantastične rezultate nad samim seboj in svojim zdravjem.

Ann Wigmore, pionirka v uživanju soka pravi, da je to idealna hrana za vsakogar, ki si želi preprečiti bolezni in izboljšati svoje zdravje. BIO SOK MLADE PIRE je eden najbolj zdravih napitkov dodatka k prehrani.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na tel.: 051 691520.